Rowleys Whatabout Voodoo

Her er lidt video fra vores træning igår.

Det er ingen hemmelighed at Voodoo og jeg har brugt meget mere tid på grundtræning end de fleste andre gør med deres unge hunde. Det har skyldes Voodoos psyke, som har skullet stabiliseres, men også at han bare er en hund der gør tingene fantastisk, når han stoler på sig selv. Han er på alle måder en speciel hund, og rykker sig med lynets hast på agilitybanen for tiden. Al vores grundtræning er begyndt at give mening for ham, og det betyder at vi kan begynde at sætte det hele sammen til rigtig gode sessioner!

Alle der har været med på Voodoos rejse kan se, at der er sket store spring i de sidste måneder. Faktisk så store spring, at folk bliver i tvivl om, om det er den samme hund jeg stadig arbejder med – men det er det altså!

Jeg har kunnet se potentialet lige fra starten…

…sommetider betvivlet, om det kun var noget jeg bildte mig ind.

Men når det hele begynder at falde på plads, er det den mest fantastiske følelse!

Derfor må jeg bare sige:

Hårdt arbejde betaler sig altid, så selvom udfordringen synes stor, så stol på din intuition, og kæmp for det du tror på!