Rowleys Whatabout Voodoo 2018

Jeg elsker at træne med Voodoo!

Voodoo er på alle måder den perfekte træningsmakker. Han er ivrig, legesyg og vild med at træne! Jeg nyder hver eneste lille træningssektion med ham, hvad enten vi løber agility eller træner tricks. Han er bare helt fantastisk, og jeg kunne ikke have ønsket mig en bedre træningspartner!

I videoen her, kan I se hvor fin en slalom Voodoo har fået!

Voodoo og jeg har én eneste regel når vi træner slalom – eller når vi træner al agility! Han må lave alle de fejl han skal lave, bare han løber. Løber, løber og atter løber.

Det ses tydeligt på videoen, at det har været et grundelement i min træning af Voodoo lige fra starten.

Jeg ville have en hund der knoklede.

Det gør Voodoo. Selvom han ikke får belønning knokler han videre. Selvom han laver fejl knokler han videre. Og selvom han har trænet den samme forhindring 10 gange, knokler han videre.

Det er i virkeligheden ikke særlig racetypisk for en Japansk Spids, og faktisk slet ikke typisk for en Spidshund. Det er heller ikke sådan Voodoo er født – det er dét han har lært!

Jeg håber, at alle med hunderacer, der ikke er Border Collier og Sheltier kan finde inspiration i min lille arbejdsmaskine. Se Voodoo og tænke: “Hov, sådan en lille mus, kan da virkelig også knokle på!”…