Vores ferie er ved at gå på hæld, men den har budt på masser af leg og træning i haven af begge hunde. I dag snuppede Daniel lidt billeder, mens jeg legede med hundene – det vil sige – primært med det største legebarn af de to, Voodoo.

Det betyder imidlertid ikke, at Kioko ikke ville være med i lidt leg. Det vil han smadder gerne, men han synes tit af Voodoo bliver lidt for vild.

IMG_2145

Voodoo har især ét stykke yndlings legetøj lige for tiden. Det er slet ikke hundelegetøj, men en plastikbold jeg købte i Netto for lidt tid siden. Det bedste han ved er, hvis jeg gider sparke bolden igang, og han så kan “drible” videre.

Og man kan altså godt lege med to stykker legetøj på samme tid, for skildpadden er nu også et hit.

IMG_2258

Noget af det bedste ved at have fået hundehvalp er den legeglæde man får. Udover at hvalpen leger vildt opildner det også Kioko en lille smule til også at ville lege lidt mere end normalt.

Billederne her viser dog tydeligt, hvem af de to der er mest glade for at lege.

IMG_2265

Og med de her krumspring er jeg sikker på, at Voodoo nok skal blive en alletiders agilityhund. Han kan hvertfald både lide at løbe, lege og springe rundt.

IMG_2268 IMG_2271 IMG_2278 IMG_2287 IMG_2306

Det var lidt hyggebilleder fra haven. Nu venter weekenden snart forude og på søndag skal Voodoo med på National udstilling i Vamdrup. Han er ikke så vild med fremmede mennesker lige for tiden, hvilket også betyder at udstillingen bliver en STOR udfordring – men vi tager det bare som træning og har INGEN forventninger til resultaterne.

Kioko får lov at blive hjemme på søndag (tror jeg) 🙂