Herhjemme skal man passe på sine ting – eller – man skal passe på sin mad!

Voodoo er nemlig en rigtig tyv, når det kommer til at stjæle mad! Han stjæler (selvfølgelig) kun ting der er i hundehøjde, og ikke fra stuebordet, men alt hvad der ligger på gulvet – det stjæler han! Stjæler uden at tøve!

Udfordringen er, at Voodoo aldrig har lært af en anden hund, at man ikke må stjæle. Vi har forsøgt at lære ham det ved at passe på at han ikke stjal fra Kioko, og hvis det skete, stjæle tilbage igen (undskyld min ikke-pædagogiske tilgang!). Men det betyder bare, at ligeså snart vi kigger væk, stjæler han igen – tyveknægt! Han kan faktisk finde på, at tage de her tyggepinde ud af munden på Kioko, når han er aller værst!

Bølle!

Kioko er imidlertid fuldkommen pjattet med de her helt tarvelige tyggepinde fra Plantorama. Det er bare oksehud, men Kioko har altid været vild med dem. Siden han var lille har han næsten fået dem på daglig basis. De koster nemlig kun 100 kroner for 100 styk! Han har, som i kan se øverst i dette indlæg lært, at man ikke skal lægge dem langt fra sig, hvis man gerne vil gemme dem til senere – for så kommer Voodoo-tyveknægt!

Kioko er, heldigvis, blevet lidt bedre til at passe på sine tyggepinde. Han har lært sig at brumme lidt. Nogle gange virker det – nogle gange gør det ikke!