For en lille måned siden, investerede jeg i en Treat and Train Dog Trainer, som egentlig er et belønningssystem, der fungerer med fjernebetjening. Fordelen ved Treat and Train er, at man kan belønne hunden på afstand, og dermed i højere grad belønne ønsket adfærd.

Treat and Train er jo i særdeleshed velegnet til agility, da man kan stille maskinen et sted på en bane, og hunden på den måde kan få en godbid når den løber hen til maskinen. Man kan, via en fjernbetjening, styre at hunden for godbidden når den skal have den.

Voodoo er allerede blevet rigtig gode venner med maskinen, og efter kun 10 minutters træning havde Daniel lært Voodoo, at han fik en belønning for at “dutte” med snuden på den røde target. Det er jo et lille simpelt trick, men alligevel ret svært at lære. Voodoo syntes imidlertid det var nemt, når han troede at han selv udløste godbidden ved at dutte på den røde target.

Man kan vidst roligt sige, at Treat and Train godbidsmaskinen er blevet Voodoos bedste ven.

Treat and Train kan købes rundt omkring, men hovedsageligt i netbutikker. Jeg købte min hos Dalum Dyrehandel, som ligger i Odense, og er byens bedste dyrhandel, og som har en webshop, her.

Indlægget er IKKE sponseret