For snart 2 år siden var Daniel og jeg på sommerhusferie, på Sjælland (nærmere bestemt ved Vordingborg). En af dagene kørte vi op til Næstved, hvor Gavnø Slot ligger – et sted der bestemt er værd at besøge, hvis du er i nærheden, og har brug for nogle hyggelige timer, hvor hunden kan være med!

Slottet ligger som sagt lidt udenfor Næstved og har en stor smuk slotshave, som man kan gå tur i. Vi gik en tur og kiggede på den flotte have, hvorefter vi satte os hen til den hyggelige café og fik en kop kaffe.

Udover at Gavnø Slot bød på en stor smuk have, hvor vi faktisk fik flere timer til at gå, har slottet også en række forskellige andre “udstillinger”. Vi var inde i et drivhus, hvor der var sommerfugle i al verdens afskygninger – virkelig smukt! Derudover skulle slottet efter sigende have udvidet med en adventure bane, så der er sjov for hele familien.

Nedenfor kan I se lidt af de billeder vi tog, dengang vi besøgte Gavnø Slot:

This slideshow requires JavaScript.

Du kan læse mere om Gavnø Slot her, blandt andet åbningstider, entrepriser, oplevelser og meget mere. Hvis vi kommer forbi Næstved med hund en anden gang, vil vi helt sikkert overveje at besøge Gavnø Slot igen.