I de indlæg jeg har udgivet over de sidste dage, har det handlet om nytårstræning, ‘Empowerment’-træning og generel i, hvordan vi forbereder og træner vores hunde til at komme bedst muligt igennem den svære tid! Der findes masser af muligheder for at træne, men nogle gange gør træning alene ikke den helt store forskel!

Voodoo har haft stor glæde af, at bruge en Thundershirt, som er en såkaldt tryghedsvest, der gør nogle hunde mere trygge i utrygge situationer. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men jeg kan mærke en stor effekt for Voodoo, når han får t-shirten på! Når vi nærmer os nytåret og larmen øges, kommer han faktisk glad hen for at få t-shirten på . Jeg tror at han ved, at den hjælper! Thundershirten virker ved at den giver et blidt pres på hunden, og ligesom når vi mennesker bliver holdt om, giver det en følelse af tryghed. Det er videnskabeligt bevist, at det blide tryg påvirker nervesystemet, til at føle tryghed.

Jeg har min Thundershirt fra Petdreams, og den kan købes via dette link. Jeg har skaffet en rabatkode til jer, så I kan spare 5 % på Thundershirten hos Petdreams med rabatkoden: agilitypote (som gælder indtil d. 31. december 2018).

Kioko og Voodoo passer en Thundershirt i størrelse small, og jeg mener derfor at Petdreams’ størrelsesguide passer meget godt. Thundershirten skal sidde tæt, og derfor er det vigtigt ikke at få en Thundershirt der er for stor!

Hos Petdreams er der tilfredshedsgaranti på t-shirten, hvorfor den kan returneres indenfor 45 dage, hvis man ikke synes den virker efter hensigten.

Herunder kan I se, hvordan t-shirten ser  ud på en Japansk Spids. Voodoo, med t-shirten, ser ikke ligefrem smart ud, men det virker for os!

Arkivfoto

I kan læse lidt flere indlæg om nytårsforberedelser her:

Dog Empowerment 1 – Lidt om hvordan selvtillid påvirker hundens evne til at klare en udfordring med larm

Dog Empowerment 2 – Fortsættelse af træningen i ovenstående indlæg. Fokus er på at hunden skal vænne sig til larmen

Fyrværkerilyde – ‘Socialisering’ med larmen fra fyrværkeri