Igår var jeg til et skønt, solrigt stævne hos DcH Vestfyn. Jeg havde selvfølgelig Kioko med, som havde en “Jeg-er-en-spidshund-og-har-glemt-alt-hvad-jeg-har-lært”-dag, også havde jeg min veninde og træners skønne Dansk Svensk Gårdhund med i seniorklassen. Det var første gang jeg skulle løbe stævne med ham, Milo, og derfor havde jeg faktisk ikke andre forventninger end, at vi skulle have det sjovt!

Men Milo er en super dygtig dreng, og trak 3 ud af 4 førstepladser hjem. Jeg fik også en lille video med fra SP åben:

Beklager kvaliteten!

Kioko havde som sagt “glemt” sin slalom (som jeg ellers lige pralede af forleden) – men jeg tager det mest som om, at vi mangler at få overført successen fra træningsbanen til stævnebanen, som for Kioko er en helt anden situation. Til gængæld havde Kioko rigtig god fart sine løb, hvilket giver mig fornyet tro på, at når slalom sidder 100 % i skabet, så har vi faktisk også en chance for podiepladser i klasse 2!

Stor ros til arrangørerne af stævnet hos DcH Vestfyn, for at afholde et hyggeligt stævne på én bane, hvor vi alle kunne nå at se også de store hunde (for en gangs skyld)! Også er man jo noget stolt af vores flot repræsenterede klub, DcH Højme, hvor sammenholdet bare er helt i top, og som jeg nyder at være en del af! Også kæmpe tak til Rikke, fordi jeg må låne hendes dygtige hund!