Forleden var jeg så dum at smide min mobiltelefon på gulvet – altså det vil sige at jeg praktisk tal kastede den ned i de klinker vi har ude i vores bryggers. Det kunne den ikke lide. Det kunne den faktisk slet ikke lide! Faktisk var den så træt af det at skærmen var fuldstændig smadret og slet ikke virkede. Om det kan betale sig at skifte skærmen ved jeg ikke, men lige nu har jeg altså taget min gamle mobil i brug i stedet.

Og selvom det selvfølgelig altid er lidt træls at hive sådan en gammel mobil op af skuffen og bruge igen, så var det denne gang også en lille smule hyggeligt. Det var nemlig den mobiltelefon jeg havde, dengang jeg hentede Voodoo for snart 2 år siden – og hold nu op, hvor ligger der mange gode billeder på den. Da jeg tændte mobilen, kom dette billede frem på min skærm – det varmede mig helt om hjertet at se, hvor nuttet han var dengang!

 

Rowleys Whatabout Voodoo

Jeg har ikke kunnet nænne at skifte billedet fra skærmens baggrund endnu, for jeg synes bare at det billede er SÅ fint.

Selvom det er et gammelt billede, længe siden og alt det der, så er det bare LIGE Voodoo. Det billede siger SÅ meget om min lille mand, og det er nok netop derfor det varmer mit hjerte så meget. Hvorfor siger det så meget om Voodoo, tænker du nok…

Voodoo er en kærlighedshund – intet mindre!

Han oser af kærlighed hver eneste dag, og sender mig det skønneste, varmeste blik flere gange hver dag. Han er kærlig og omsorgsfuld, og er virkelig bare en fantastisk sød og dejlig hund! Han er helt enestående, helt speciel, og hver dag med ham er bare en fantastisk rejse! Det er ingen hemmelighed at Voodoo ikke viser den her STORE kærlighed til alle mennesker – faktisk gemmer han den til de få. Alligevel ved jeg, at dem han har kastet sin kærlighed på, ikke er i tvivl, og ligesom jeg synes at Voodoo er helt fantastisk og noget ganske særligt.

Jeg kan ikke sige hvad det er – jeg kan bare sige at Voodoo ikke er perfekt, men han er perfekt for mig <3