At flyve med en hundehvalp var faktisk lidt af en bekymring for mig da vi skulle have Moneypenny hjem fra Belgien. Hvordan skulle det gå i lufthavnen? Hvordan skulle vi komme igennem sikkerhedskontrollen, og hvordan ville hun tage flyveturen?

Heldigvis havde vi en helt perfekt tur, og Money tog hele turen rigtig, rigtig pænt, og over al forventning!

Vi havde købt en Sherpa kabinetaske til flyveren, som vi havde hende i under hele rejsen. Den måtte vi transportere hende hele vejen fra terminalen, med flyet i kabinen og til vores endestation i Odense. En lille tryg hule, som hun kunne putte sig i. Hun fandt utrolig meget ro i tasken på turen!

En kabinetaske fra Sherpa var den bedste jeg kunne finde på markedet! Den er godkendt til at have med i kabinen i flyet, og er derudover super praktisk indrettet! Den har ‘gardiner’ som kan rulles for, så hvalpen ikke behøver at holde øje med omgivelserne hele turen, og den har en fin lille lomme til pas, godbidder og poser.

I bunden af Sherpa’s kabinetaske er der et blødt og uldent underlag, som samtidig er maskinvaskbart og absorberende! Der er både top og sideindgang, hvilket er praktisk både til flyet og på bagsædet af bilen hjem.

Den sidste lille detalje jeg vil nævne er det lille fine Delta bagageskilt hvor ejeren kan notere lidt oplysninger. Det synes jeg er meget rart hvis tasken skulle forsvinde, mens jeg en sjælden gang lufter hvalpen undervejs.

Tasken er købt hos PetDreams, og du finder den her.