Jeg har før rost Salomon Speedcross skoene for at være de absolut bedste agilitysko man kan få! De sidder godt på foden, de giver et godt fodfæste selv i vådt græs, som vi jo ofte løber på, og så er de nogenlunde pæne. Desuden er de ikke ret tunge, hvilket jeg også synes er en klar fordel!

I den nyeste model har Salomon sat knopperne under sålen lidt længere fra hinanden for at skoen giver et endnu bedre greb i underlaget. Ydermere fås Salomon Speedcross med og uden Goretex – dem med Goretex er selvfølgelig at foretrække i vådt vejr.

Lige nu har jeg fundet et tilbud på billige Salomon Speedcross med og uden Goretex – du finder skoene her til priser der starter ved 699 kroner. Der findes også andre Salomon sko til andre formål på shoppen, som sikkert også er rigtigt lækre – se hele udvalget her.

Jeg købte selv for nogen tid siden sko i rød, som jeg synes er rigtigt flotte, men overvejer nu at købe den i en lækker blålig farve som den nedenfor, som er på tilbud til 699 kroner.

Bruger I andre sko end Salomon Speedcross? Og i så fald hvilke? Jeg synes det er svært at finde andre lette sko, hvor man samtidig står så godt fast på græsset!