For nogen tid siden anbefalede jeg selen Ruffwear Front Range – du kan læse eller genlæse, hvorfor vi har købt netop den sele i et indlæg her.

Ruffwear Front Range er en lækker sele, der fås i seks forskellige farver: sort, blå, grøn, pink, orange og lilla. Jeg købte en til Kioko i grøn, da der ikke var flere tilbage i butikken af de blå, men eftersom Kioko og Voodoo bruger samme størrelse, og Voodoo er den grønne af de to, købte jeg bare den grønne. Dalum Dyrehandel, som jeg altid kan anbefale, får nemlig en ny blå hjem i Kiokos størrelse på tirsdag, som jeg hverken behøvede at reservere eller tage stilling til om jeg ville købe – jeg kunne tage den grønne med hjem og prøve i ro og mag, inden vi besluttede os for at skifte begge Julius selerne ud.

Kioko fik en sele i størrelse XS, som vil passe til de fleste Japanske Spids tæver, samt små hanhunde. Større hanhunde skal nok op i en størrelse S. Måler man sin hund rundt om brystkassen inden man køber selen er jeg dog ret sikker på, at man finder den rette størrelse med det samme!

Selen er godt polstret og har en rigtig god pasform. Den sidder godt på hunden, også selvom hundene som mine har en stor fyldig pels! Den er nem at justere både i hals og rundt om brystkassen. Den har iøvrigt reflekser flere steder, hvilket også er en rigtig fin detalje. Jeg synes især at det er fint, at hundetegnet ligger gemt under selen, så det ikke hænger og rasler og larmer!

Vigtigst for Kioko var, at selen giver fuld bevægelighed i skulder, nakke og brystkasse, hvilket han især har brug for ovenpå sin “skade”.

Du kan købe selen hos Dalum Dyrehandel, her, eller hos andre gode dyre-artikel forhandlere.

Indlægget er IKKE sponsoreret!