Bloggermediet er efterhånden et meget udbredt medie i Danmark, hvorfor forhandlere og producenter rigtig gerne vil have deres produkter vist herinde. Førhen var reklamer på blogs lidt tys tys, men det er efterhånden så udbredt, at der er MANGE regler man som blogger skal følge.

For at informere mine læsere om reklamer på min blog, føler jeg at jeg er nødt til at komme ud med dette indlæg.

Som blogger modtager jeg nogle gange produkter som virksomhederne gerne vil have vist og omtalt på bloggen, fordi de gerne vil nå deres målgruppe = DIG! Nogle af mine links på bloggen er også såkaldte affiliate links, hvor jeg får en lille (og jeg mener lille-bitte) procentdel, når I via linket går ind og køber produkterne. Varerne bliver således ikke dyrere for jer, men jeg får et lille tilskud for at vise jer ind på andre hjemmesider.

For fremtiden vil ALLE sponserede indlæg starte med: “Reklame”, “Sponseret af” eller “Annonce”, for at jeg ikke får forbrugerombudsmanden på nakken.

Hvorfor reklamer på bloggen?
Nogle af mine læsere vil måske tænke “Hvorfor skal der overhovedet være reklamer på bloggen?”. Og svaret er, at det skal der heller ikke. Reklamer på bloggen er en måde for mig:

1) at prøve nye produkter til min hund og dele mine erfaringer med jer!
2) at tjene lidt ekstra ved siden af min SU (så er det sagt, basta bum!)

I samme trummerum skal det nævnes at jeg kan få produkter tilsendt, men at det er min uforbeholdne mening der bliver delt på bloggen. Producenter og forhandlere får ikke lov til at gøre krav på, hvad jeg skal skrive om produkterne.

Desuden er der produkter jeg aldrig ville sige ja-tak til at omtale på bloggen. Det være sig produkter der slet ikke hører sig til på bloggen (forsikringsselskaber, kattelegetøj…), og produkter som jeg ikke kan stå indenfor (brands jeg ikke kan lide!). Som blogger får man faktisk MANGE henvendelser, og siger nej-tak til rigtig mange.

Så er alt lagt frem omkring reklamer – og jeg har fået fortalt hvorfor der I nogle indlæg fremover vil stå “Sponseret af XX” som det allerførste.

<3