Jeg er efterhånden oppe på at have flettet hele 3 halsbånd i paracord. Det er ret mange når man tænker på, at jeg ikke er særlig kreativ og heller ikke særlig tålmodig!

Mit andet projekt var dette turkisblå halsbånd flettet i mønstret Bennos Happiness!

Det er faktisk det halsbånd jeg er allermest vild med!

Farvekombinationen og mønstret spiller bare.

Det var egentlig meningen at Voodoo skulle have det her halsbånd i Bennos Happiness, men da jeg var i mål med det passede det også perfekt i størrelsen til Moneypenny. Så da hun manglede et halsbånd mere end Voodoo, fik hun lov at låne det. Hvert fald så længe hun kan passe det – der går sikkert kun et par måneder.

Mønstret hedder som sagt Bennos Happiness og du finder opskriften her.

De farver jeg har brugt er: Abyss I, Turquoise I, Black I og Carribean Blue I. Farver der alle findes i Abyss I kombinationen. Alle snorene er i type 1-tykkelse, og er købt hos Dogparacord her.

Jeg er faktisk så vild med farvekombinationen, at jeg overvejer at bruge dem sammen i mit næste halsbånd. Har du et godt forslag til, hvilket mønster jeg skal lave? Det skal være med enten 3 eller 4 snore og gerne være horisontalt ligesom Bennos Happiness mønstret.