Jeg er en af de mange, der hader at elske flexlinen. Flexliner giver mange problemer, da det slet ikke er ligeså nemt at styre hunden i en flexline, som i en almindelig snor.

Imidlertid er jeg en af mange, som alligevel bruger flexlinen dagligt! Det fantastiske ved flexlinen for mig og Kioko er, at vi ikke har nogen have hjemme og derfor foregår alt hvad der hedder udendørs aktivitet med snor. Det giver stor frihed, at bruge flexlinen, da hunden kan få lov at snuse, uden at jeg skal stoppe op og vente, igen og igen.

Jeg har forelsket mig i disse flexliner fra Flexi Vario:

FlexiVario

Udover, at den passer perfekt til mine små hænder, er den vældig smart da man kan købe små ekstra dele til den. Jeg har selv købt pose- eller gufholderen, så jeg altid har prutte-poser med når vi går tur. Derudover kan der sættes både lygter og reflekser på selve linen og håndtaget. Drøn-smart hvis I spørger mig! 🙂

Flexi Vario flexliner forhandles blandt andre af alttilhundogkat.

Flexi

Indlægget er IKKE sponsoreret.