INDLÆGGET ER IKKE SPONSERET!!!

Forleden anmeldte jeg hvalpefoder. Hvis I gik glip af indlægget, kan det læses, her. Vinderne blev Olivers og Essential Foods, som begge laver noget fremragende foder. Valget for hundefoder stod derfor imellem disse to. Jeg har rigtigt gode erfaringer med Essential Foods, hvorfor jeg egentlig havde bestemt mig for at købe dette. Men Olivers holder fødselsdagsfest, hvor der igår var tilbud på ALT i deres webshop. Derfor tænkte jeg, hvorfor ikke prøve begge dele og se, hvad hvalpen bedst kan lide?

Så igår bestilte jeg en hvalpepakke fra Olivers, og den kom allerede her til formiddag – hurtig levering må man sige!!!

Hvalpepakken indeholdt 4 kg hvalpefoder, Chicken Bites, Prebiotics (tilskud til at opretholde en naturlig tarmflora) og et rødt, lille tov.

Derudover købte jeg en omgang tyggepinde med kylling rundt om, hvilket Kioko elsker (så nej jeg har ikke glemt min “gamle hund”).

Du kan få 100 kroner i introrabat på Olivers, samtidig med at jeg får 100 kr. for at henvise dig, hvis du benytter dette link. Det må da være win-win for os begge to (jeg håber det virker)? Det gælder i øvrigt også hvis du efterfølgende selv henviser en ven!!!

IMG_1638

En fordel ved at købe foderet hos Olivers er, at der ikke er fragt på foder, og samtidig er der smagsgaranti eller pengene tilbage. Desuden reklamere Olivers for, at de selv afhenter foderet hos dig igen, hvis hunden ikke kan lide det (givet at du opfylder nogle få, men rimelige betingelser).

Det er da service!

Kioko var i øvrigt overbevist om, at hele baduljen var noget til ham, og ærligt talt, hvordan skulle han vide at det ikke var, så han var jo fuldkommen overdrevent glad! Han fik da også lov at smage en tyggepind, da jeg desuden måtte konstatere, at der var gået hul på posen under transporten – æv – det må vi lige se hvordan Olivers reagere på, når de svarer på min mail. Så får vi se, om de lever op til den service jeg lige skrev ovenfor!!!

IMG_1643