Reklame: Indlægget er sponseret af Essential Foodsef_textbanner_kvalitetsbevidst_728x90

Det er med stor fornøjelse, at jeg i samarbejde med Essential Foods kan præsentere min første GIVEAWAY!

Efter at have prøvet utallige fodermærker og kæmpet for at få Kioko til at tage på i vægt faldt jeg endelig over et foder der både vækkede appetitten hos min hund, samt havde den nødvendige energi OG var af høj kvalitet. Essential Foods Stamina har været gjort hverdagen lettere og mere komfortabel for såvel hund som ejer.

Som en aktiv sportshund både hvad angår agility og udstilling er det nødvendigt med et foder af en høj kvalitet. Efter at jeg har skiftet til Essential Foods Stamina er nogle af de mærkbare forskelle:

  • en udstillingshund der har fået en super god pelskvalitet og pelsmængde. Dette er blevet bemærket på diverse udstillinger
  • en vægtforøgelse som jeg havde søgt efter siden Kioko var hvalp. Essential Foods passer perfekt til en småtspisende, aktiv og kræsen hund
  • at Kioko har fået appetit til at spise hver dag
  • en hund der kan klare store fysiske udfordringer på agilitybanen
  • en hund der er i balance med sig selv og har opnået markant større trivsel

Om Essential Foods virker ligeså godt på alle hunde ved jeg ikke! Jeg ved bare, at det har været en afgørende faktor for mig og min hund, og at det er et foder som jeg varmt kan anbefale enhver hundeejer!

Det er således med STOR fornøjelse at jeg har fået muligheden for at udlodde 12,5 kg valgfrit Essential Foods hundefoder til en af mine læsere. Essential Foods har foder der dækker ethvert behov og du kan læse mere om deres, efter min mening, fantastiske produkter her.

For at deltage skal du kommentere dette indlæg med navn og e-mail, samt dit bedste aktiveringstip! Vinderen findes ved lodtrækning d. 27/12-14 og Essential Foods vil selvfølgelig være behjælpelig med alle spørgsmål der måtte være om hvilket foder der kunne være hensigtsmæssigt for jer!

TV-C picture Porteføljeef_textbanner_728x90Indlægget er sponseret af Essential Foods.