Jeg skal have en hundehvalp!

Ja du læste rigtigt. En lille skøn brun-hvid Border Collie flytter ind i Holluf Pile om nogle få uger. Og vi glæder os SÅ meget til at hente hende.

Moneypenny, hedder hun – det har Daniel fået lov at bestemme.

Moneypenny (Money) er født i Belgien. Hun skal flyves fra Bruxelles i Belgien til Danmark for at jeg kan få hende hjem som 8 ugers hvalp. Og hvordan har jeg det lige med at flyve med en 8 ugers hundehvalp? Det kan du læse mere om i løbet af de næste par dage hvor jeg stiller skarpt på lille Miss Moneypenny.

Det har været en lang proces at nå til den konklusion, at vi skulle have en hund mere. Men efter Kiokos diskusprolaps sidste forår, og især efter han er kommet ovenpå igen, er trangen til at have endnu en sportshund bare vokset og vokset. Kioko bliver jo som bekendt ikke agilityhund igen, da det højst sandsynligt bare ville resultere i endnu en diskusprolaps. Det kan jeg ikke byde min hund! Så Kioko nyder ‘pensionist-livet’.

Glæd jer til at følge med i hvalpetiden.

Glæd jer til at lære Miss Moneypenny at kende!

Jeg glæder mig SÅ meget!