Mit indlæg igår var skrevet om mig og Voodoo og vores udfordringer. I en weekend fyldt med hunde, har der imidlertid været plads til små succeser, som den jeg beskrev med Voodoo her. Indlægget hed “Når det ikke er godt, men alligevel er en succes”, og handlede om frustration, kærlighed, hårdt arbejde, og det ikke at give op!

I dag vil jeg holde mig i en lidt mere munter tone, for der har ikke kun være små succeser i denne weekend, men også de lidt større succeser. I lørdags var jeg nemlig til årets første agilitystævne i DcH Højme med både Kioko og min lånehund Milo. Voodoo var også med i et par timer, bare for at blive socialiseret og møde fremmede mennesker og hunde.

Dagen startede super godt. Jeg løb for første gang et klasse 3 løb til en konkurrence, og det skulle ende med at blive et løb som jeg rent faktisk vandt! Jeg løb med gamle Milo, og når det er klasse 3, så er banen selvfølgelig svær. Det betød også, at jeg dummede mig et kort øjeblik og fik en vægring på et spring, men eftersom ingen klarede banen uden fejl, endte vi faktisk med at vinde klassen. Super fedt, og sejt løbet af sådan en gammel hund.

Arkivfoto

Arkivfoto

Kioko startede med at drille mig helt vildt, med nogle sløve slalom!

Han kom dog ud af starthullerne til sidst, og fik faktisk hevet en DM-pind hjem i spring, og vandt spring klasse 2! Det var SÅ sejt løbet af min skønne dreng, og jeg kunne ikke være mere stolt af ham.

Alt i alt var det bare en succesrig dag for mig og drengene, og det giver selvfølgelig blod på tanden for at gå efter flere DM-udtag med Kioko i år.