I dag havde vi besøg af mine svigerforældre, deres Chihuahua, Blanco, og min svigerinde. Det var første gang at Voodoo skulle møde Blanco, så det var vi vidst alle ret spændte på. Da Kioko var lille, syntes Blanco at Kioko var rigtig irriterende, og det tog lidt tid for de to, at vænne sig til hinanden – de er heldigvis blevet super, super gode venner i dag.

Alligevel tænkte jeg, at den her lille bandit, som bare er totalt fræk og vild – han får da sikkert svært ved at begå sig overfor en voksen og til tider noget bestemt Chihuahua. Men Blanco var bare SUPER fantastisk. Fra første øjekast havde de to vidst bare en eller anden form for kemi, og jeg har faktisk ikke set min hundehvalp lege så godt med en anden hund, som han gjorde med Blanco. De to virker til at være fuldkommen på bølgelængde, og legede længe på græsplænen i formiddag.

Jeg fik skudt lidt billeder af dem, som I selvfølgelig får at se, her:

IMG_1851 IMG_1858 IMG_1864 IMG_1865 IMG_1870 IMG_1871 IMG_1873 IMG_1887

Wow det er vidst en agilityhund jeg har fået mig! Den kan hvertfald hoppe højt lige op i luften!IMG_1891 IMG_1902 IMG_1907

Okay, og når mor så har taget sådan et par uldne sokker på, så er det altså også noget man overvejer at lege med. Voodoo nøjes selvfølgelig ikke med at overveje!

Det var så lidt lege-billeder. Jeg håber ikke, at I er trætte af hvalpebilleder endnu? Der kommer hvertfald MANGE flere <3