Essential Foods, har nogle måske bemærket, er et af mine foretrukne mærker når det kommer til foder og lækkerier til min hund. Min ellers MEGET kræsne hund, har spist alt hvad jeg har tilbudt den fra Essential Foods, både hvad angår foder og lækkerier.

Da Kioko var en unghund havde jeg store problemer med hans vægt. Kioko var småtspisende, og desuden meget kræsen. Vi var igennem ALLE de store mærker, for at finde noget som Kioko ville spise, og ikke kun ville spise for at overleve. Det fandt vi aldrig – da vi bare måtte konstatere at Kioko ER småtspisende, men vi fandt et foder, hvor han ikke behøvede spise mere end han havde lyst til, for faktisk at tage på i vægt – Essential Foods Stamina.

Stamina foderet betød, at jeg fik mit sidste certifikat på udstilling, da jeg ikke længere skulle hører på, at han var for slank, samtidig med at det gav mig en friskere og mere energisk hund. Kioko får ikke længere Stamina, da han har lettere ved at holde vægten end tidligere, men hvis han pludseligt skulle tabe sig igen, ville jeg ikke tøve med at vende tilbage til det foder.

Nu har jeg så fornøjelsen af, at dele min begejstring af Essential Foods med en af jer. Jeg har nemlig fået lov til at udlodde intet mindre end 10 forskellige poser Delights, fra Essential Foods.

Collager1

Sikke en præmie! Jeg selv har endnu ikke prøvet alle de varianter du kan vinde her, men har gode erfaringer med flere af dem. Du kan vinde:

Essential Liver Delights
Essential Turkey Delights
Essential Marrow-Bone Delights
Essential Beef Delights
Essential Motivation Delights
Essential Cow Delights
Essential Salmon Mini Delights
Essential Pig Delights
Essential Grain Free Dental Delights
Essential Iceland Fish Delights

Alle sammen vist ovenfor!

Turkey Delights er en fantastisk godbid der kan gives i et stykke, eller deles i mindre stykker til træningsgodbidder. Liver Delights er en lækker snack som Kioko giver sig til at danse over, når han lugter dem! Motivation Delights er en lækker træningsgodbid. Resten af varianterne har jeg ikke prøvet endnu – så dette giver dig virkelig mulighed for at få afprøvet nogle lækkerier!

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen er, at ligge en kommentar til dette indlæg, hvor du skriver dit navn og din e-mailadresse, samt fortælle hvorfor DU skal vinde.

Vinderen offentliggøres her på bloggen d. 24. juni 2016. 

FRONT ONLINE