Indlægget er sponseret

For nogen tid siden købte jeg et nyt iPhone cover hos Caseapp. Jeg har siden vist coveret på min Instagram profil (som I i øvrigt er meget velkomne til at følge, her), og er faktisk blevet utrolig glad for, og overrasket over, resultatet. I kan se iPhone coveret her:

Cover

Caseapp laver ikke kun iPhone covers, men også flotte skins til din MacBook (hvis du ligesom jeg bruger sådan én). Du vælger den iPhone model du bruger (iPhone 4, 5, 6 etc.), finder selv et af dine private fotos, f.eks. af din smukke hund, ligesom jeg har gjort, og vælger naturligvis et billede af god kvalitet. Du kan enten lave coveret som en collage, eller bare et helt billede ligesom jeg har gjort.

Der findes også covers til iPad, samt til flere Samsung modeller.

Jeg har selv lige siddet og leget lidt med nogle forskellige designs til både iPhone cover, iPad cover og MacBook skin. I kan se resultaterne herunder. Det tager lidt tid at lave et design helt perfekt, som du gerne vil have det, da man JEG flytter rundt på det billede 10.000 gange, før det er dér hvor jeg gerne vil have. Til gengæld får man et super flot cover, ligesom man ønsker det!

Kig over på Caseapp og lad dig blive inspireret!

Desktop4