Hvis du er en af de (undskyld sproget) idioter, der fyre fyrværkeri af allerede nu, så læs lige med her…

Hvis du gør det tæt på mig eller mit hjem vil jeg nemlig ikke tøve et sekund med at melde dig til politiet. Du læste rigtigt. Jeg vil uden tøven melde dig! Hvorfor? Fordi du gør min hund angst og utryg, i dens ellers så trygge hjem.

Vidste du egentlig, at det er ulovligt at fyre af nu? At du først må fyre af fra d. 27. december til 1. januar, og at du kan blive tildelt en bøde fra 1.000 kroner og opefter? Og jeg skal med glæde være hende der melder dig til politiet. For dyrenes skyld…

Hvad betyder det egentlig for min og andres hunde, når du blæser på reglerne og fyre af nu alligevel? Det betyder, at min hund ryster, er bange, gør uhæmmet, hyler og gemmer sig. Den ved ganske enkelt ikke, at det ikke er farligt – hvor skulle den vide det fra! Udover at du gør min hund bange her og nu, så gør du den også generelt en lille smule mere utryg og angst. Jeg træner dagligt med Voodoo, for at han skal blive mere selvsikker og stabil, men når du skyder krudt af i 3-4 uger, så ødelægger du al min og Voodoos træning.

Vil du ikke gemme dit dyrt indkøbte krudt til d. 27. december – 1. januar, hvor du rent faktisk MÅ fyre det af, og skåne hundene og alle de andre dyr som du gør bange. I de dage ved vi hundeejere, at I fyre af, så vi kan give vores hunde beroligende medicin og spille musik hele dagen lang.

Og endnu engang må jeg sige uden tøven, hvis du skyder af i min nærhed, så er du selv ude om det, hvis du får en stor, grim julegave fra ordensmagten!

Arkivfoto

Arkivfoto