Forleden skrev jeg et indlæg om Instagram, og om hvad jeg elsker ved Instagram. Instagram er et socialt medie der fokusere på billeder, og hvor du kan ‘følge’ alle mulige forskellige typer af profiler – f.eks. nogle der handler om hunde!

Jeg lovede jer en oversigt over mine yndlings hundeprofiler, så det får I her. Hvis I selv har flere at tilføje, så jeg kan få lidt inspiration, så smid endelig en kommentar!

@kleiner_munsterlander
Den her profil skal også nævnes – især fordi mit hundeliv startede med Kleiner Münsterländere, som er nogle fantastiske hunde, også fordi det er en skøn profil. For nyligt havde de hvalpe, hvilket resulterede i nogle helt fantastiske videoklip (da Münsterländer hvalpe bare er noget af det sødeste!)

@kleiner_munsterlander

@kleiner_munsterlander

@japanesespitz_norway
Denne profil er, som navnet antyder, med Japanske Spidshunde. Lord Ollie og Aron er to smukke drenge, som jeg elsker at følge. Profilen er hyggelig fordi det er to smukke bamser, men også fordi de to bor i Norge, og derfor får taget en masse billeder i den smukke norske natur. Profilen er virkelig et besøg værd, især for dig der elsker Japansk Spids.

japanesespitznorway

@japanesespitz_norway

@mobibear
Endnu en skøn profil med fantastiske billeder af en smuk, smuk hund. Mobibear ligger meget ofte nye billeder ud, hvilket gør det til en rigtig skøn profil at følge. Billederne er virkelig ‘skudt’ godt, og gode billeder + en smuk hund = fantastisk profil!

@littleblueheart_
Littleblueheart er en profil med en smuk Sheltie, Nala. Nala bor i Tyskland, og er en rigtig smuk Sheltie. Billederne bliver oftest taget i naturen og billederne er generelt nogle, der gør dig i utroligt godt humør

@activedogsdk
Rikke, der har activedogs profilen tager helt fantastiske billeder, af især sine egne 6 border collies. Rikke har også taget nogle af de billeder jeg ligger op her på bloggen og er virkelig dygtig. Derudover, har hun bare en fantastisk evne til at fange hundene i det helt rigtige ‘capture’. Virkelig en af mine yndlings profiler at følge!

@activedogsdk

@activedogsdk

@amazingalma
Alma har endnu ikke så mange følgere på Instagram, men det er virkelig kun fordi folk ikke har fået øjnene op for denne skønne profil. Alma er en smuk Japansk Spids, der også løber agility. Billederne er en lang række hverdagsbilleder fra Almas liv, med udeliv, hygge i sofaen og agility.

Amazingalma

@amazingalma