I sidste uge bestilte jeg lidt lækkerier til Kioko fra Maxi Zoo. Jeg vil tro at I allesammen kender Maxi Zoo, så de har ikke brug for den helt store introduktion.

Jeg vil dog lige gøre opmærksom på, at Maxi Zoo også har en online shop, og det er altså her jeg har købt ind denne gang.

Hvad har jeg så købt?

Jeg har købt nogle bøfstænger, FunSticks, som jeg ikke har prøvet før. Jeg plejer at bruge bøfstænger til træning, da de er lækre for hunden og ikke fedter i lommen!

Crunchy Cubes fik jeg kendskab til, da jeg fik en Bullerbox, for nogle måneder siden. Kioko var vild med de knasende snacks, så dem måtte vi også have lidt flere af!

Kødben blev det også til. De her små, lækre kødben (som i øvrigt fås i forskellige størrelser), har et lille lag tørret kylling, hvorfor Kioko ELSKER dem. Jeg går meget op i, at Kioko får tyggeben hver dag, for at forebygge tandsten.

IMG_1976

Kioko har da selvfølgelig fået lov, at smage lidt på godterne, og ligger lige nu og gnasker løs her i sofaen ved siden af mig.

Han nyder at spise kødben, men det er altså bedst hvis man enten må få dem med ud på græsplanen (som er våd!), eller her i sofaen.

IMG_1980