I ER nogle fantastiske mennesker, der læser med derude.

Igår, efter udstillingen i Frederica, udgav jeg et indlæg om udstilling, raseri og reflektion. Jeg frygtede lidt, hvordan I ville tage imod det. Jeg ventede egentlig nogle spydige kommentarer da jeg delte indlægget på diverse sociale medier og hunde-netværk.

Heldigvis har jeg næsten kun fået positive kommentarer om, at det ikke er mig der er helt galt på den, og om at holde hovedet højt.

Vi tager på udstilling om 3 uger, og jeg prøver at lade den dårlige oplevelse ryste af mine skuldre. Vi må håbe og se om dét ikke påvirker Kioko nok til at slappe nogenlunde af på bordet.

Tak fordi I er så forstående – I er  mange fantastiske mennesker derude.

Især tak til jer der trøstede mig og hjalp mig på udstillingen – I ved selv hvem I er <3

Nedenfor har Bettina Lykkestrøm fanget Kioko og jeg efter Kioko var kommet ned fra bordet. Som I (næsten) kan se, er jeg lige ved at overbevise min hund om at alting nok skal gå. Selvom oplevelsen igår var skrækkelig, er det fantastisk at mærke den “connection” der er mellem min hund og jeg.

Vi kæmper videre <3

Shot by: Bettina Lykkestrøm

Photo by: Bettina Lykkestrøm