Forleden skrev jeg et indlæg om gratis hvalpepakker, som du kan læse eller genlæse her.

Jeg beskrev blandt andet hvalpepakken.dk, som uddeles af Maxi Zoo. Det er nemt og tingene er super fine.

Hvalpepakkens indhold varierer løbende, men I kan se herunder hvad vores hvalpepakke indeholdt. Der var nemlig en prøve på ProPlan, som Voodoo faktisk spiste hos sin avler, og som jeg VED at han godt kan lide (men hvad kan den hvalp ikke lide?). Der var godbidder fra Vitakraft og laksegodbidder. Derudover en lille drikkedunk, OG ,hvad jeg faktisk er mest begejstret over, en lille hvalpeshampoo. Hvalpeshampooen er fra KW, og var netop den jeg brugte til Kioko. Jeg bruger nu KW shampoo til voksne hunde, og det er altså en shampoo som jeg sagtens kan anbefale!

Husk at du nemt og gratis kan bestille din hvalpepakke hos hvalpepakken.dk. Husk også at deltage i konkurrencen om et cover fra Caseapp, her!

IMG_0163