Indlægget indeholder affiliate links til sider der forhandler nedenstående hvalpeudstyr:

Collager

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6 / 7 / 8 / 9

 Om en uges tid håber jeg på, at få endeligt svar på, om vi kan få et lille nyt familiemedlem – en hundehvalp selvfølgelig.

Jeg har før skrevet om, hvor hvalpeskruk jeg er i øjeblikket, og efter at have været skrevet op til et bestemt kuld hvalpe i knap et år, ser det (endelig) ud til at der kommer en hvalp til mig. Ja faktisk har tæven termin i denne uge, så der er virkelig krydset fingre for, at der kommer en hanhvalp til mig!

Hvalpen jeg er skrevet op til bliver avlet i Sverige hos Kennel Rowleys. Det har været længe undervejs af flere årsager. Dels fordi, jeg ville vente på den helt rigtige kombination, som Kennel Rowleys har hjulpet mig med at finde, og dels fordi jeg faktisk gerne ville have en hvalp nu her, hvor Kioko er 4,5 år!

Desuden er det en helt anden proces, når man køber hvalp i udlandet, da der er en helt masse papir-møg og importregler, som jeg stadig er ved at sætte mig ind i (og de ændre sig naturligvis hele tiden)!

Ja ja, der skal nok komme et indlæg op om at importere, men det bliver altså ikke lige mens jeg er hvalpeskruk!

Selve kombinationen må I vente lidt endnu med at hører om, men jeg lover jer at det er virkelig spændende, og at jeg næsten ikke kan sidde stille af bare spænding over, om der nu ikke bare lige kan komme en hanhvalp til mig!

Og ja, det skal være en han – jeg vil ikke byde min kære Kioko at bo sammen med en tæve, hvor han må være skrupforvirret 2 gange om året, fordi hun går i løbetid. Desuden har jeg ikke lyst til at avle hvalpe, så det er jo endnu en god grund til at vælge en han mere.

Er der nogle af jer, der har fået hanhund nr. 2, der kan give et par råd med på vejen, så modtages de med kyshånd. Min, Kioko, er en MEGET flink han (næsten for flink), og min bekymring går faktisk på, om hvalpen vil “trumle” ham.

12-01-15 Baby

Hvalpe billeder af Kioko