Igår tog jeg til Århus for at besøge en af mine bedste veninder. Jeg tog mig et par timer om formiddagen, til at besøge Kennel Tedi Inu, som ejer Pippi, der for nogle måneder siden var på besøg, og som har født 3 skønne hvalpe efter Kioko og Pippi.

Hvalpene var bare SÅ fine. Tre smukke hvalpe, der i dag fylder 4 uger. Tænk sig, hvor forskellige deres personligheder allerede var blevet, og så forskellige de også så ud. Jeg kunne hvertfald hurtigt kende forskel på de tre.

Gitte og Carsten, og ikke mindst Pippi har virkelig klaret deres første kuld hvalpe til topkarakter. Hvalpene er utroligt sociale og nysgerrige på livet. Jeg glæder mig til at følge med i deres liv de næste 4 uger også, og håber at få lov at følge nogle af hvalpene i fremtiden også. Gitte og Carsten fortalte, at flere af hvalpene vil komme ud og prøve at blive udstillet, så der har jeg jo heldigvis gode chancer for at møde dem!

Jeg selv, har netop tilmeldt Voodoo hvalpeklasse til udstillingen i Fuglebjerg om en måneds tid. Det er jeg meget spændt på, og skal da lige igang med lidt mere ringtræning herhjemme! Måske man skulle arrangere noget sammen med jer læsere?

Jeg har taget nogle billeder af hvalpene, som I selvfølgelig skal se. Hvalpene er alle afsat, men derfor kan I jo sagtens savle over dem alligevel:

IMG_1952 IMG_1954 IMG_1956 IMG_1957 IMG_1959 IMG_1961 IMG_1964 IMG_1966 IMG_1972 IMG_1974 IMG_1975 IMG_1980 IMG_1991 IMG_1992 IMG_2006

Tak til Carsten og Gitte endnu en gang, for at passe godt på Kiokos babyer <3