Igår stod jeg op kl. 5! Ikke fordi jeg var veludhvilet, ikke fordi jeg havde sat mit vækkeur, men fordi min stakkels hund havde vældig ondt i maven og gerne ville udenfor. Og Kioko har aldrig rigtig lært, at man kan bruge haven når man har tynd mave klokken meget tidligt, så jeg måtte jages op og ud og gå.

Man er ikke i tvivl, når Kioko en sjælden gang i mellem har ondt i maven. Man kan høre at maven arbejder og rumler, samtidig med at han bliver fuldkommen restløs – min stakkels fyr.

Heldigvis fik jeg for nogen tid siden sponseret CanikurPro, som er et fantastisk middel mod ondt i maven. Canikur forebygger og beskytter mod dårlig mave, og virker meget hurtigt på ondt i maven.

IMG_0753

Så KIoko fik smurt CanikurPro på tungen. Efter kun 1/2 time kunne jeg kende min hund igen – det virker virkelig godt!!!

Jeg har også fået sponseret Canikur tabletten, som jeg ikke har prøvet endnu, men som har samme virkning som CanikurPro pastaen. Forskellen er, at Canikur er en tablet – en godbid – som hunden spiser. CanikurPro er en pasta, der kan smøres forsigtigt på tungen, hvorfor man er helt sikker på, at hunden indtager tilskuddet.

Når Kioko har ondt i maven er det umuligt at lokke noget i ham – selv skinke, kylling og ris – så derfor er pastaen virkelig god.

En af de kommende dage kommer der et indlæg op om, hvordan Canikur virker og hvorfor jeg er fuldkommen solgt til produktet. Det er et af de få produkter jeg mener, at alle hundeejere bør have det liggende i skabet.

Canikur og CanikurPro fås hos langt de fleste dyrlæger, men fås som håndkøb og du behøver derfor ikke nogen recept for at få Canikur hjem på din egen hylde.

IMG_0751

Indlægget er sponseret