De af jer der følger med på Instagram har måske set min seneste ‘historie’ med videoeklip og billeder fra en skøn eftermiddagstur i Hollufgård Skov. Hvis I ikke allerede følger hundene på Instagram kan i gøre det her eller finde @agilitypotedk.

Vi har i disse dage begivet os ud på en del skovture i eftermiddagstimerne. Væk fra fyrværkeri og larm, ud i den frie natur. Voodoo er ked af fyrværkeri, men det er dog blevet markant bedre i år end sidste år!

I eftermiddag gik turen til Hollufgård Skov – en fantastisk perle, der ligger lige i vores baghave.

Hollufgård Skov er en af mine yndlingsområder i Odense og omegn. Dels ligger skoven rigtig tæt på hvor vi bor og er dermed vores foretrukne sted når det bare skal være en hurtig tur. Men skoven er også utrolig hyggelig og ikke så befærdet som f.eks. Langesøskoven og Fruens Bøge. Det specielle og ret hyggelige i Hollufgård Skov er, at Hollufgård huser en masse billedkunstnere og billedhuggere, og at skoven er fyldt med kunst!

Går du en tur i skoven støder du måske på “To seksbenede flodheste der støder sammen”, Gigantblyanterne eller Paddehatte i træ. Skoven rummer den ene smukke skulptur efter den anden og er virkelig et besøg værd!

I morgen er det nytårsaftensdag og aftenen bliver slem for Voodoo. Han starter dagen med at få noget angstdæmpende medicin, som han får mere af i løbet af dagen. Medicin der kun virker angstdæmpende, men ikke sløvende. Det fungerer for ham. Vi tager en lang gåtur til formiddag i Langesøskoven, og endnu en lang tur til eftermiddag i Hollufgård Skov, som Voodoo kender. To lange ture og en masse næsearbejde i løbet af dagen skulle forhåbentlig gøre den lille mand træt. Aftenen skal vi holde herhjemme, hvor vi får besøg af et savnet vennepar!

Hvordan gør I jeres hunde trætte i løbet af dagen, så de forhåbentligt kan slappe lidt bedre af om aftenen?