Hundetræning uden godbidder er som at gå i biografen uden at købe slik. Det kan lade sig at gøre, men fjerner toppen af begejstringen! Jeg er stor tilhænger af at bruge legetøj, ros og andre belønningsformer i min træning, men jeg kunne ikke forestille mig at træne en hund, helt uden brug af godbidder!

For mig er det vigtigt at de træningsgodbidder jeg giver mine hunde er af høj kvalitet. En stor del af mine hundes daglige indtag består netop af godbidderne, og derfor er det faktisk ligeså vigtigt at de får gode godbidder, som at de får et høj-kvalitets foder. Jeg har før skrevet lidt om, hvad et kvalitetsfoder er for mig. Det kan du læse om i et tidligere indlæg her. Indlægget handler om light foder, men giver dig også 2 gode bud på, hvad du skal holde øje med, når du ser ingredienslisten igennem!

Ligesom for foder handler det i høj grad om at godbidderne skal indeholde kød, kød og mere kød, og at kødet skal være af høj kvalitet, og ikke være beskrevet som ‘animalske biprodukter’.

Verdens bedste træningsgodbid ifølge Voodoo er Alpha Spirit godbidderne!

Alpha Spirit er geniale for os, da de ikke kun smags- og  kvalitetsmæssigt er et hit, men også fordi de kommer i en størrelse der passer perfekt til vores Manners Minder (godbidsmaskine)!  Godbidderne indeholder 85 % friskt kød og er 100 % kornfri, og er derfor også ideelle til hunde med allergi. Godbidderne er tilsat glucosamin, omega 3 og omega 6, og er derfor et fantastisk ernæringsmæssigt supplement til det almindelige hundefoder.

Mit altoverskyggende gode råd, hvis Alpha Spirit ikke er favoritten hos dig er, at kigge på ingredienslisten på godbidderne, og vælge en træningsgodbid hvor der står kød først på ingredienslisten. Det sortere det absolut værste fra, i valget af godbid.

Jeg ved godt, at der er mange kræsne hunde derude, men det er altså ingen undskyldning for at lade dem leve af dårligt foder og endnu dårligere godbidder! Det svare lidt til, at hvis dit barn ikke kan lide gulerødder, må barnet få chips – not a good idea, right!

For eksempel vises der mange reklamer for Pedigree DentaStix, som efter udsagnet skulle være gode for tænderne. Det vil jeg godt lige sige, at alt hvad hundene tygger på er, og at jeg til enhver tid vil vælge oksehudsben med kylling omkring, fremfor DentaStix! Pedigree DentaStix indeholder primært: kornprodukter, vegetabilske biprodukter (?) og mange, mange andre udefinerbare ting!

Er du ligesom jeg, vild med godbidderne fra Alpha Spirit?

Jeg køber mine Alpha Spirit hos Zooplus her, hvor den lækre træningsgodbid fås i små pakker à 35 gram. Det er super smart, da jeg således nemt kan holde styr på Voodoos kalorieindtag, og samtidig ikke åbner en pakke som når at blive for tørre. I kassen får du også et udvalg med 6 forskellige smagsvarianter, så du kan teste hvilken variant din hund bedst kan lide.

Voodoos favorit er selvfølgelig den der lugter grimmest: Varianten med fisk!