Har I husket at deltage i konkurrencen om et gavekort på 300 kr til Caseapp? Ellers kan I nå det endnu lige her.

IMG_2042

Nå, men det her indlæg skal handle om noget helt andet – nemlig nogle dyr, som jeg HADER. Flåter!

Det er virkelig flåt sæson lige nu – faktisk så meget, at jeg selv havde 2 flåter i forgårs – klamt nok!!! Nå, men Kioko er jo dækket ind mod flåter, da han får Bravecto hver tredje måned. Bravecto er en fantastisk forebyggende tablet mod flåter, lus og lopper. Du kan læse om Bravecto i et indlæg, her.

Når det kommer til hvalpe, anbefalede Kiokos avler i stedet NexGard. Da jeg var ved dyrlægen for at få ham vaccineret i sidste uge, nikkede både dyrlæge og veterinærsygeplejerske også til, at det var bedre til hvalpe.

Hvorfor?

Fordi NexGard indeholder færre giftstoffer end de alternative forbyggende midler (og færre end Bravecto). NexGard får hvalpen i stedet hver måned, men er så dækket mod flåter og lopper. Hvalpe kunne også godt få Bravecto, men da hvalpe jo er lidt mere sarte end voksne hunde, syntes hverken dyrlæge, veterinærsygeplejerske eller jeg, at der er nogen grund til at udsætte hvalpen for en stor mængde giftstoffer.

NexGard er, ligesom Bravecto, en tyggetablet, og du slipper således stadig for pipetterne.

Nexgard

Om virkningen af NexGard i forhold til Bravecto er lige så god, kan jeg ikke sige noget om endnu, da jeg først gav Voodoo en tablet i forgårs. Jeg lover jer selvfølgelig at opdatere, når jeg har en fornemmelse af om den virker eller ej.

Har I erfaringer med NexGard, som I vil dele med mine andre læsere, så smid endelig en kommentar til indlægget her!