Indlægger indeholder affiliate links

Jeg har vidst før nævnt, at Kioko er en rigtig kræsenpind, og ikke tager til takke med alle typer godbidder. Ofte ender jeg med at købe frisk skinke og kylling, men eftersom man nogle gange bare vil have et lager af godbidder er det ikke altid særlig passende.

Min og hundenes yndlingsgodbid er Natures Menu Training Bites!

natures-menu

Hvis I kender de her bøfstænger – eller beefsticks, som de så fint hedder – så er det faktisk næsten det samme. Forskellen er, at de her allerede ER skåret i mundrette godbidder, også er de bare bøfstænger af den gode og bløde slags! Mine hunde er VILDE med dem, og jeg tror faktisk at de fleste hunde vil være det. Også mine forældres hunde kan alverdens tricks når jeg har sådan en i hånden. Og bedst af alt: De fedter ikke lommen fuldkommen til ligesom skinke, pølser og kylling!

Godbidderne indeholder ovenikøbet 95 % kød

Jeg har lige fundet godbidderne til en fuldkommen fantastisk pris. 25 kroner pr pose (okay, det kan du købe dem til alle steder), men hvis du køber mere end 4 poser, får du dem til 20 kroner posen (god besparelse), og hvis du køber 12 poser får du dem til 15 kroner posen (VILD BESPARELSE)!

Jeg skal selv på indkøb – og hvis du skal bruge et tip, så kig over på Natures Denmark, her.