At blive nybagt hvalpemor eller far er både dejligt og krævende. Det kræver mange ressourcer, både mentalt i form af at man skal stimulere og underholde sådan en lille størrelse, men det kræver også en masse fysiske ting.

Rigtig mange både butikker, foderproducenter m.m. er begyndt at tilbyde gratis hvalpepakker. Dette indlæg handler om, hvilke jeg har fundet og bestilt.

Maxi Zoos hvalpepakke finder du her. Den er gratis mens din hvalp er mellem 4 og 26 uger. Man kan kun bestille én pakke årligt. Indholdet ændrer sig løbende, men på hjemmesiden viser de, at man får godbidder, en foderprøve og en “drikkedunk”. Jeg har netop bestilt min hvalpepakke, som jeg skal hente i min nærmeste Maxi Zoo butik (fair nok, at de ikke betaler fragten!)

Olivers gratis hvalpepakke finder du her. Denne pakke har jeg allerede fået til Voodoo. Pakken indeholdt godbidder, et bidetov, og en hvalpefoderprøve på 2 kg! En rigtig fin hvalpepakke, som jeg varmt kan anbefale.

IMG_1638Dyrefondets hvalpepakke finder du her. Dyrefondets hvalpepakke er lidt anderledes end de andre hvalpepakker, da den indeholder pjecer om at være hundeejer, bilskilte, dyresikringskort til pungen og andre småting – det er altså en rigtig god idé især til førstegangs hundeejeren.

Det var lige de gratis hvalpepakker jeg kunne finde. Derudover er der mange dyrlæger der deler gratis hvalpepakker ud ved hvalpens 2. vaccination. Jeg selv fik, hos Morud Dyreklinik, en prøve på Hills hvalpefoder, en prøve på Royal Canins hvalpefoder, samt tilbud om en masse pjecer, som jeg takkede nej til, da jeg har fået dem før 🙂