Nu hvor der er efterårsferie betyder det for mit vedkommende, at jeg har tid til at skrive mit bachelorprojekt. Men det betyder også, at Kioko ikke skal snydes for nogle ekstra gode ture! Billederne er fra en skøn gå tur. Kioko boltre sig i græsset men holder skarpt øje med sin mor! Han elsker at løbe rundt og lege i græsset, men han holder altid øje med hvor “mor” går hen.

Her synes jeg virkelig, at Kioko ligner sin farmor, Papaya, fra Kennel Inu-Chibi. Elsker det blik han sender mig her. Det er det blik han sender mig, når vi er ude og gå, og han ligesom vil spørge mig “hvad skal vi nu”!

14697485829_7e651a0a92_cSelvom man er i skoven kan man godt træne lidt ind i mellem, her “stå”. Stå er en af de kommandoer jeg træner mest, fordi det er vigtigt at hunden kan stå når man går på udstilling. Det kan imidlertid godt være en lidt svær kommando fordi hunden skal plante sine ben i jorden uden at have nogen støtte som i f.eks. sit og dæk. Jeg kombinerer ofte “stå” med “bliv” for at understrege overfor Kioko, at han skal stå præcis dér hvor jeg beder ham om det.

14697529008_fa8cc2c201_c

Wuhu, hvis mor går for langt væk så sætter Kioko turbo på. Han skal ikke risikere at blive efterladt. Jeg elsker fornemmelsen når han bare spæner hen imod mig. Så føler man lige pludselig bare at man betyder alt i verden for den lille mand. Og se lige hvilken glad hund!

14697483459_8b29acb978_c

Dette billede MÅTTE bare med. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg fanger tit Kioko på billeder, hvor han blinker med det ene øje. Gad vide hvorfor? Haha, det er hvertfald ret sjovt. Her træner vi “sit”, som godt kan være lidt sværere når man er ude i det fri og gerne vil ud og løbe, men Kioko er SÅ dygtig.

Det sidste blink her, er måske et blink til jer der læser bloggen 🙂

14881678994_1ace81c6d9_c
Follow my blog with Bloglovin