For ikke så længe siden var jeg med mine forældre en tur på Dyrehavsbakken i København. Og til dem der ikke ved det, så er Bakken meget mere end bare en forlystelsespark.

Vi parkerede bilen på en lille parkeringsplads i den ene ende af Bakken, og gik op til Eremitageslottet. På vejen op til slottet gik vi forbi en af de store marker, hvor dåhjorte og sikahjorte græssede, og gjorde sig klar til brunsten. Det er virkelig et imponerende syn, at se så mange hjorte samlet på ét sted.

Kioko var ikke med på Bakken denne gang, simpelthen fordi jeg ikke vidste at det var dét vi skulle i København. Men en anden gang vil jeg meget gerne have ham med, da vi faktisk gik hele 10 kilometer i de smukke omgivelser.

Vi gik fra den ene ende af parken op til Bakken, som stadig havde åbnet, og hvor vi spiste frokost, og tilbage via nogle andre små stier.

Jeg har taget en masse billeder fra vores tur på Bakken, og nogle af dem vil jeg rigtig gerne dele med jer – måske er der andre der nyder en gåtur på Bakken, eller som måske vil overveje sådan en tur?

IMG_2060 IMG_2073 IMG_2076 IMG_2079 IMG_2111 IMG_2114