Det er vidst ingen hemmelighed, at jeg i de seneste uger har fået skrevet mere på bloggen end jeg har i det sidste halve år. Og det er vidst heller ingen hemmelighed at det især skyldes tre ting. 1) at Voodoo har krævet og fortjent min fulde opmærksomhed i en svær teenageperiode, som heldigvis er ved at være ovre. 2) at jeg startede på fuldtidsarbejde efter studierne i februar, og har gjort ALT for at komme godt i gang med karrieren. Og sidst men ikke mindst 3) at Daniel og jeg er blevet gift, og at forberedelserne hertil har været store og mange.

Og eftersom, at denne blog er dedikeret HUNDENE og kun dem, så har der ikke været meget bryllupssnak her på bloggen. Men I får nu alligevel lige et billede af mig og min mand.

36988100562_65ac4962be_o

Nu hvor alt det er ovre, og hverdagen er blevet lidt mere normal igen, så har jeg virkelig fået fornyet lyst til at blogge. Der har været SÅ mange emner som jeg egentlig gerne har villet komme omkring længe, men tiden har ikke været der.

I den kommende tid kan i nok se frem til en masse anbefalinger af alt muligt udstyr, hjemmesider og lege med hundene. I kan se frem til kritiske indlæg, der i mine tanker lige nu især retter sig mod Dansk Kennel Klub. Derudover vil jeg forsøge at dele lidt flere træningsvideoer med især Voodoo, som virkelig gør fremskridt lige for tiden.

Så følg med herinde – der kommer masser af indlæg fra nu af!