Vi vågnede tidligt i morges. Klokken var omtrent 5. Daniel kiggede på sin telefon, og så til sin store overraskelse, at Trump var ved at vinde præsidentvalget i USA! En ting vi går meget op i herhjemme, da Daniel jo arbejder tæt sammen med en masse amerikanere. Så vi stod op.

Og da vi stod op, og jeg kiggede ud ad vinduet lå der sne overalt! Ikke bare et lille drys sne, men virkelig meget sne! Jeg lukkede hundene ud i haven, for de skal jo tisse når de har sovet. Kioko gik mildest talt AMOK! Han elsker, elsker, ELSKER sne!!! Han styrtede rundt, mens Voodoo stod lidt længere i døren og man nærmest kunne se at han tænkte: “Ej, hvad fanden har de NU fundet på!”.

Da han så fik forvildet sig ud i sneen var Kioko slet ikke færdig – så han viste hurtigt Voodoo, at det der sne – det er bare FEDT! Og de legede, og legede.

Jeg har fået skudt et par enkelte billeder af mine, knap så hvide, hunde. Samtidig må jeg beklage min inaktivitet her på bloggen i den sidste tid. Jeg skriver jo, som bekendt, speciale i dette halvår og det tager bare SÅ meget af min tid. Hold ud så længe, jeg vender stærkt tilbage, og forsøger at blogge så ofte jeg kan i mellemtiden…

img_0140

img_0144