For en måned siden prøvede jeg tabletten Bravecto, mod flåter og lopper, på Kioko. Du kan læse mit indlæg om tabletten her. Men virker den så?

Dagen efter, at Kioko havde fået tabletten fik han selvfølgelig en flåt lige i nakken. Jeg ved ikke om det var sådan en “du-skal-ikke-tro-at-din-hund-er-dækket-hundrede-procent”-demonstration fra flåterne, men sagen er den at det er den eneste flåt han har haft efter han fik tabletten. Jeg tænker, at der sikkert går lidt tid fra man giver tabletten, til den virker i kroppen.

Så min konklusion efter en måned med Bravecto tabletten er, at jeg tror helt sikkert på at den virker! Kioko er en hund der suger flåterne til sig, fordi han (af en eller anden grund) altid skal gnubbe sin ryg under buske og rulle sig i græsset.

Jeg har da også fundet flåter på ham efter jeg gav ham tabletten, men kun flåter der sad løst i pelsen og ikke havde bidt sig fast – jeg tog dem selvfølgelig ud af pelsen, for selvom jeg tror at tabletten virker er det altid bedst hvis flåterne slet ikke prøver at bide sig fast!IMG_9164

Hvis du gerne vil vide mere om denne tablet mod flåter og lopper kan du læse mere i mit tidligere indlæg om tabletten, eller se mere her.