Så fik jeg (endelig) købt Bravecto pillen til Kioko, og han fik den igår aftes inden sin aftensmad. Kioko er temmelig kræsen, så jeg var lidt nervøs for om han ville spise den – men det gjorde han! Jeg blev rådet af Morud Dyreklinik til, at give ham den umiddelbart før fodring, og det gjorde jeg selvfølgelig. I en folder, som jeg fik med fra dyrlægen står der, at hvis hunden mod forventning ikke tager Bravecto som en godbid, kan man enten give den sammen med hundens foder, eller dækkes med f.eks. leverpostej.

IMG_9164

Bravecto er en tyggetablet til hunde som gives for at forebygge lopper og flåter. Den virker i 3 måneder og kan også anvendes til drægtige/diegivende tæver samt andre avlsdyr.

Jeg har kun hørt om gode erfaringer med Bravecto tabletten og derfor var jeg heller ikke nervøs over at prøve den. Hos dyrlægen fortalte de også, at de kun havde fået positive tilbagemeldinger, så jeg glæder mig til at se om den virker så godt som alle siger.

Jeg håber at I alle nyder det gode forårs vejr!

IMG_9173