Indlægget er ikke sponseret af Dogparacord.dk, men er blot min egen anbefaling heraf!

Det er ved at være længe siden at I har hørt noget til mig. Det skyldes at der (endnu en gang) er store forandringer på vej i vores lille hjem. Ikke flere hundehvalpe – denne gang er det en lille baby der er på vej. Han har meldt sin ankomst 1. april, så der er ikke længe til!

Udover at være gået på barsel, er jeg, ligesom store dele af Danmark, gået i frivillig Corona karantæne. For os er det særdeles vigtigt ikke at omgås andre mennesker i øjeblikket, da jeg snart skal føde, og derfor er i en særlig riskogruppe. Derfor lyder min opfordring til alle også:

Lyt til myndighedernes anbefalinger, og begræns jeres omgang med andre mennesker!

Hvad får jeg så tiden til at gå med, når jeg nu er tvunget til at være hjemme?

Jeg træner en masse med hundene i haven, rydder op og gør klar til at baby kommer, men det føles alligevel lidt ‘tomt’, når man havde ønsket sig en barsel, hvor man kunne tage ind til byen og drikke Café Latte og kigge i butikker. Det er ikke vilkårene, og derfor finder jeg på hyggelige ting herhjemme i stedet.

Igår fik jeg flettet en line færdig til Voodoo. Jeg havde bestilt snor fra Dogparacord, som jeg fik leveret lige til døren – nemt og Corona-venligt! Voodoo har længe haft et halsbånd i farverne: gold diamonds, gold, black og white, og jeg har ligeså længe ønsket mig at flette et halsbånd dertil. Hjemmetid er perfekt til at få lavet sådan lidt krea-syslerier, og jeg er selv ret tilfreds med resultatet!

Farverne ser lidt forskellige ud mellem halsbånd og line, og det viser måske at farverne falmer lidt med tiden. Jeg kunne flette et nyt halsbånd til Voodoo, men vi har haft SÅ meget success med netop det her halsbånd, at jeg ikke tør give ham andet på. Og ja, jeg ved det er fjollet, men dem der har fulgt med på Voodoos og min fælles rejse vil vide, at den har været lang og hård, og at vejen til målet har krævet blod, sved og spandevis af tårer!

Derfor, Voodoo beholder sit ‘succes-halsbånd’!

Har du lavet et halsbånd eller en line i Paracord som du har lyst til at jeg deler? Så send det gerne på sd@agilitypote.dk, så deler jeg de smukke mønstre og farver – skriv også gerne hvilke farver og hvilket mønster du har brugt!