Igår var Kioko og jeg til agilitystævne hos DcH Vestfyn. Det var en blæsende og regnende dag, men alligevel er super veltilrettelagt stævne, hvor alting forløb flydende. Mange tak til arrangørerne for det!

I det første løb agility-åben blev Kioko disk, da jeg ikke fik kaldt på ham i tide og da det var det første løb (og derfor med meget fart på) kom han på den forkerte side af et spring og blev derfor disk.

I spring klasse 1 blev det også en disk da vi fik fejl på slalom og jeg derfor løb resten af banen som træningsløb.

I agility klasse 1 blev det et rigtigt godt og fejlfrit løb, hvor jeg selv kunne mærke at jeg var 100 % på over hele banen. Det gav pote og vi fik en flot 2. plads og en pokal med hjem.

I spring-åben var jeg meget fokuseret på første halvdel af banen, da den var lidt drilsk. Det betød så, at Kioko ikke lavede nogle fejl på den halvdel, da jeg var 100 % på ham dér, men at jeg sov lidt længere fremme på banen og ikke fik kaldt på Kioko, så han røg på et forkert spring (flot Stine!!!).

Alt i alt en stævnedag, hvor jeg som handler fik lidt at tænke over, og hvor min hund løb brand godt!

image