Hundekurv ovenfor fås hos Cotonshoppen, her.

Mandag morgen fik vi en akut tid hos Anicura Odense Dyrehospital. Kioko havde ondt. Rigtig ondt! Da vi vågnede og stod op, gik han ikke med rundt. Vi opdagede efter lidt at han bare var helt stille og knap nok ville gå. Han havde det ikke godt.

Jeg gik en tur med Voodoo, for vi går altid om morgenen, og det er et must for at hundene vil besørge. Bagefter gav jeg Kioko snor på. Han var blevet lidt mere rørig. Jeg tog ham med udenfor og gik ned ad stien. Et lille stykke nede af stien stoppede Kioko igen op. Han krympede sig helt sammen og stod helt stille. Og han rystede…

Jeg tog Kioko op og holdt ham ind til mig.

Jeg bar ham hjem og ringede til dyrlægen.

Desværre var vores sædvanlige dyrlæge syg, så vi måtte ringe videre til Odense Dyrehospital. Det er altid med blandede følelser at ringe til en anden dyrlæge, men i denne situation var det et godt valg. De er VIRKELIGT dygtige hos Anicura.

Vi fik en akut tid.

Da vi kom ud til dyrehospitalet kom Kioko glad ud af bilen. Han så et kort øjeblik helt frisk og ud og gik selv med ind til dyrlægen. Da han kom ind til dyrlægen, op på bordet og dyrlægen begyndte at mærke på hans krop kom de dårlige signaler stille igen. Først lyttede dyrlægen til hjertet og mærkede Kiokos reflekser og bagefter hans bevægeapparat.

Bevægeapparatet var ikke rart at få mærket.

Dyrlægen mærkede både ryg, nakke og skuldre, hvortil Kioko viste at han VIRKELIG havde ondt. Kioko er flink, så han viser det roligt ved at sende mig et blik som jeg forstår, at det virkelig er skidt. Dyrlægen selv var heller ikke i tvivl. Kioko krympede sig helt sammen igen med hovedet ind mod bringen og rystede. Da dyrlægen mærkede hans nakke gav han et lille piv – både til højre og venstre.

Dyrlægen gav Kioko to smertestillende sprøjter. Den ene også lidt beroligende. Derudover fik vi flere præparater med hjem, som Kioko skulle have morgen og aften i de næste dage. Ydermere, fik vi allerede mandag en tid i morgen, onsdag, da dyrlægen mente at det var vigtigt at få kigget på Kioko igen hurtigt.

Nu venter vi på at det bliver onsdag.

Kioko er glad i dag og meget frisk. Formentlig er medicinen en stor del af årsagen til dette, men jeg håber virkelig også han er i bedring. Han ville i morges ikke hoppe ned fra terrassen, som kun er 10 cm over jorden, og har slet ikke forsøgt at hoppe op i sofaen som han ellers ALTID plejer. Han skal også holdes fuldstændig i ro, så han får selvfølgelig ikke lov, men vi kan jo ikke forhindre ham i at bevæge sig, og alligevel har han taget den med ro.

Jeg venter spændt på hvad dyrlægen siger til ham i morgen…

… håber at der er gode nyheder på vej!