Her er mit bud på 10 gode gå-tur-ruter i Odense og omegn.

1. Rundt om Langesøskoven ved Morud. Det er sådan en smuk tur at gå, men vær opmærksom på at gummistøvler er en god idé i denne tid!

2. Tusindårsskoven i Odense. Hvis man ikke vil bevæge sig så langt væk fra Odense er Tusindårsskoven et rigtig dejligt sted at gå tur med hunden – her møder man med garanti også andre hundeluftere på vejen.

3. Fruens Bøge ved skovsøen. Udover at man kan gå en lille tur med en STOR is i hånden rundt om skovsøen i Odense er Fruens Bøge omkring søen også et fantastisk sted at gå tur (især i foråret hvor bladene på træerne lige er sprunget ud).

4. Rundt om Dallundslots sø ved Søndersø. Turen er ligesom Langesø-turen en tur hvor gummistøvler er at foretrække i denne tid!

5. I området omkring Davinde søerne. Davinde ligger lidt syd for Odense, og i store naturområder med søer, enge og småskove er dette et skønt sted hvor Daniel og jeg elsker at gåtur om sommeren. Det er meget uforstyrret og vi møder sjældent mange mennesker!

6. Gåtur til (eller hvertfald imod) Enebærodde på Nordfyn. Dette er en tur langs stranden så her skal iv hundeejere jo huske at vi ikke må gå langs de blå-flags strande om sommeren. Om efterår – vinter – forår er det dog en super dejlig strandtur med hundene!

7. Omkring Hollufgård i Odense. Denne tur har jeg selv tilgode men har hørt at mange elsker at gå derude!

8. Hvis du ikke har noget imod at betale lidt for entre så er Egeskov Slot også et super dejligt sted at gå med hunden. Hunden må selvfølgelig ikke komme med ind på slottet, men det er skønt at gå rundt i slotsparken. Hvis man har børn er det også en fordel at tage herhen, da der er masser aktiviteter for børn i parken.

9. Odense Centrum. Jeg synes personligt at en søndagstur i Odense centrums gågader er skønt. Når butikkerne er lukket og vi kan holde en pause udenfor på en af Odenses cafeer.

10. Hindsgavl halvøen ved Middelfart. Der er SÅ smukt ved Middelfart og dette er kun ét af de mange stedet hvor en gåtur med hunden kunne være fantastisk.

Har I nogle foreslag til gode gå-tur-ruter på Fyn? Vi leder altid efter nye spændende områder at gå tur så kom endelig med foreslag!

2013-03-24 11.13.55