I løbet af den seneste måned er der kommet rigtig mange nye læsere til bloggen, og det er jeg selvfølgelig både meget glad for og ydmyg over. Det er fantastisk at føle, hvordan interessen for aktivering, stimulering og samvær med vores hunde blomstre hos jer – ja faktisk over hele Danmark.

IMG_9184

Med de mange nye læsere har jeg brug for, at give en præsentation af mig selv.

Jeg er en pige på 23 år der bor i Odense sammen med min kæreste, Daniel, og vores Japanske Spids, Kioko. Vi bor i et rækkehus med egen have som vi næsten lige har overtaget. Til daglig læser jeg økonomi på Syddansk Universitet, samt har et studiejob hos en mindre virksomhed der hedder Scantron. Jeg er opvokset på landet med hunde og heste, og derfor var det også naturligt for mig, at skulle have en hund i mit “voksenliv”.

Jeg er IKKE hundetræner, adfærdsspecialist, dyrlæge eller noget som helst andet fint og fancy, men blot en pige der interessere mig vældig meget for aktivering af min hund. Min motivation for at blogge er således at dele ud af min hverdag med en Japansk Spids, men også at inspirere andre til at aktivere deres hunde på en anderledes måde.

Fredericia7

Jeg er meget aktiv til konkurrencer i både agility og udstilling, hvorfor jeg ofte er at finde til diverse stævner og udstillinger. Og at man går på hundeudstilling betyder altså ikke at man er snobbet eller fint-på-den, men for mig er det endnu en god måde at aktivere min hund, samtidig med at jeg har et mål om at bevare den fantastiske hunderace som jeg har forelsket mig i – en Japansk Spids.

Husk endelig på at kommentarer, ros og konstruktiv kritik er varmt velkomment, ligesom at I meget gerne må komme med inputs hvis I har foreslag til hvad der skal på bloggen.

Velkommen til 🙂