RCgodbid

Kioko er en småtspisende hund og når han samtidig er en aktiv hund kan det tiltider være svært at holde hans idealvægt. Derfor fodre jeg ham med Essential Foods Stamina foder som er tilpasset til hunde med en aktiv livsstil. Det er et kvalitetsfoder som jeg til enhver tid vil anbefale andre!

Nå men det var slet ikke det indlægget skulle handle om! Dette indlæg vil jeg gerne dedikere til Royal Canins Energy godbidder. Godbidden er egnet til aktive hunde og især til træningssituationer. Udover at godbidden er en rigtig god kilde til energi, er godbidden også smagsmæssigt noget der fanger min kræsne hund. Derfor er det en af de godbidder (udover kød) som jeg ofte anvender.

TIP:
Hvis du også synes at Royal Canin Energy er en fantastisk godbid kan jeg anbefale dig at købe dem på en af DKK’s udstillinger, hvor Royal Canin tit er repræsenteret. Jeg mener kun at de tager 5 kroner for en pose på udstillingerne og det er altså LANGT under det de sælges til i butikkerne. Jeg selv køber gerne en hel masse poser når jeg er på DKK udstilling 🙂