For nogle måneder siden lavede jeg et indlæg om hvalpefoder, og hvad man skulle vælge. Hvis du har lyst til at læse indlægget, finder du det her. Voodoo har siden jeg fik ham fået Olivers Start Grain Free, da det er et fantastisk foder, og han elsker det!

Ikke desto mindre, har jeg netop besluttet mig for, at når sækken med foder er tom, skal han skifte foder.

Og det er jeg faktisk lidt træt af, for både Kioko og Voodoo er ret vilde med det. Kioko får Royal Canin i øjeblikket, men jeg har som altid problemer med at holde hans vægt oppe, og derfor har han fået en håndfuld af Voodoos hvalpefoder i, i den sidste tid. Det feder jo som bekendt lidt mere!

Og nu kommer jeg til pointen…

Jeg har faktisk altid bare tænkt, at Voodoo var lidt gullig i farven. Ikke meget, og ikke noget slemt, men lidt. Jeg tænkte, at han jo heller ikke har været i bad i laaaaaang tid, men håbede mest af alt på, at det bare forsvinder når han skifter til voksenpels. Men nu har jeg mistænkt foderet for at misfarve hans pels. Hvorfor?

Kioko har, efter min mening, verdens smukkeste hvide pels – helt perfekt. Men efter han er begyndt at få en håndfuld Olivers i sin skål hver morgen, har han dælme fået en gul stribe henover ryggen – fuldkommen sammen creme-gule farve som Voodoo! Og dér slog det mig – det være foderet, der farver Kioko, for det har jeg aldrig oplevet før – men så farver det sikkert også Voodoo?

Måske er Voodoo i virkeligheden kun creme-gul på grund af det foder!

Har nogle af jer oplevet samme? Lad mig endelig høre hvis I har!

Så nu er spørgsmålet. Hvad skal vi så gå over på? Det nemme valg, var at vælge den anden vinder i min egen undersøgelse: Essential Foods – The Beginning. Men foderet bygger også meget på fisk og olie, så det er jeg lige lidt vågen overfor. Selvom Eukanuba kun fik 4 stjerner ud af 6 i min egen ingrediensliste-test, kunne jeg godt finde på at bruge det. Kioko fik det, da han var en unghund, og fungerede godt på det, lige pånær hans evigt tilbagevendende problem med at tage på (så han kom over på højenergifoder).

Så, jeg må ud og købe foder, og se om Voodoos pels ændrer sig. Og om Kiokos snart gør! Jeg fatter simpelthen ikke at Kioko har fået lidt farve, men jeg har godt læst at store mængder olier i foderet kan misfarve de her hvide pelse lidt.

Jeg prøvede at tage lidt billeder af Kiokos gule stribe – men det er altså ikke rigtigt til at se på billeder. Til gengæld kan I nok godt se på snebillederne herunder, at Kioko hele tiden har haft en meget hvidere pels end Voodoo (og nej de er ikke sne-hvide, men det skal de altså heller ikke være).

img_0144 img_0140