Kiokos pels er mildest talt ikke noget at prale af i denne tid! Han er på et stadie mellem sommer- og vinterpels der virkelig ikke klær’ ham! I midlertid findes der hjælp til at få pelsen til at stråle, på trods af at der ikke er så megen af den!

Forleden købte jeg produktet 3D Volumizing Spray hos GroomIT. Produktet skal sprayes i en nyvasket pels og giver ekstra volumen til pelsen. Såfremt sprayen ikke giver den ønskede effekt kan man fugte en klud og tørre pelsen af og produktet fjernes således ret let.

Foto1

Jeg prøvede produktet på Kioko i dag og synes at det virker rigtig godt! Jeg undlod at komme Kioko i bad, da han skal bades på tirsdag. Kiokos pels blev rigtig fin af det, og jeg forventer at resultatet bliver endnu bedre når jeg kombinere det med et bad, samt med Invesibel Hold, Styling Gel for at få det til at holde lidt længere.

Når jeg har badet ham på engang mandag, tirsdag eller onsdag får I selvfølgelig en opdatering med resultatet!

Grunden til, at vi afprøver produktet i dag er, at Kioko skal udstilles på DKKs dobbeltudstilling i Herning i næste weekend. Vi går benhårdt efter det sidste certifikat som Kioko mangler for at blive Dansk Champion. Konkurrencen i weekenden bliver dog meget hård, da der også konkurreres om titlen Dansk Vinder 2014 i denne weekend.

Foto
Indlægget er IKKE sponsoreret!