Så fik jeg endelig min lille hvalp hjem. Velkommen til Rowleys Whatabout Vodooh

I nat kom jeg endelig hjem med et lille vidunder. Turen hjem var lang, men heldigvis sov Voodoo det meste af vejen hjemad. Da vi kom hjem, skulle han hilse på Kioko. Kioko er jo jordens flinkeste hund, og var faktisk mest interesseret i sin mor, som han havde savnet. Og hvalpen synes han egentlig bare “var der”.

Da vi skulle sove var Voodoo frisk, men faldt til ro efter lidt. Her til formiddag er han frisk og legesyg igen, og nyder faktisk bare at være med ude på græsset. Der er MANGE der har glædet sig til, og spurgt til billeder af mit lille vidunder, så nu vil jeg ikke trække spændingen mere.

Der kommer selvfølgelig masser af flere billeder, men nu vågner min hundehvalp, så nu skal vi altså lege.

Velkommen til Rowleys Whatabout Voodoo <3

IMG_1764 IMG_1762 IMG_1756 IMG_1741